Cucu Cicit Setia

Jul 4, 2011

Artis Baru Naik Ade Bukak Kedai Muslim?!

wahhhhhh..sekarang ni ramai pulak artis nak berbisnes ye.pandai betoi depa nehhhh...bila agak2 nak merundum dah kerjaya depa,start lah pulak bisnes macam2.tu lah yang dinamakan strategi ! :D contohnye Ezany yg dok juai belacan tuh, Ekin Mawi yg bisnes tudung, Dynaz yg bisnes baju ibu mengandung, dan macam2 lagi....

Tapi....

Sekarang neh nenek bukan nak habaq pasai artis-artis. Jemu jugak kalau dah berlambak ceghite pasai artis je. Ce kita cite sket pasai kedai rakyat biasa.heheh..ni nek nak hbaq, hampa mai la sat jenguk kat website neh. Mana taw hampa berkenan ka mana-mana yang depa juai, boleh la hampa jadi regular customer depa. Kalau nak jamu mata tengok ja pun buleh aihhh.takdak cas apa-apa pun... ce tengok sini sket

ni kedai kawan baik nenek.dia punya barang mmg cantik2.tak rugi beli..kalo hampa nk tengok,cuba p kat website neh :
lagi satu ni pulak kedai lain

hampa click ja la kat banner2 atas neh kalau nak nengok ;D

6 comments:

fatimahamin said...

Ala safey, awat promote kedai aku je :P

Nenek Fasola said...

ohhh..aah kan.hehehe...okeh2.aku promote gak ko nye kedai.aku masokkn skali eh kt sini.heee ;)

WuMing said...

Nenek pun bukan ker dah jadi taukeh kuih?

Nenek Fasola said...

Wuming, heheh..nenek stop kejap jadi tauke kuih.nk cari modal dulu.hee.skrg tlong2 promote bisnes org je..lgpn nenek bz dgn keje skrg neh. :D

shida said...

he3..
artis Lisa Surihani ni try market jadi penyanyi laks...ce denga sore dia nyanyi
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/lisa-surihani-buat-album.html

Norizah @ Eja said...

Assalamualaikum,,,
Singgah sini..
www.adusizah.blogspot.com