Cucu Cicit Setia

Feb 13, 2011

Handphone Strap Bau Kedai

Ai cu sume. nenek nok kobar neh. ari ni nek poie Kangar tuh.pastu nek tok taw nok peghabih duit kat apo.pastu nek nampak la ade banyok2 handphone strap ni namo dio forest ghost.mace2 dezain ado eh, tapi nek boli satu neh yang nek paling bekonan kat ati neh. haa.kalo cu sume doh beso nanti lagi 40tahon cu nengok belog nek ni, cu pun tau la nek dolu2 zaman mudo2 ghupo mano phone strap nenek. heheh ;)

untuk budok2 gegirl,yg bejiwa lombut,cepat teghase,cepat meghajok,cepat menangeh tuh, elok le boli phone seterap yang ghope gini. bukan ape, nak bagi semangat sket. kang dalam mind set cucu sume kang jd tabah la der. oghe nengok kome pkai seterap ghope gitu pun dah takot nok permain kome.hahah.nek tawu nek bijok ;) nanti kang ble kome ghase sedih tu,nengok la kat seterap tuh,mesti kome ghase mcm "eh,kene jadi ganas,tabah,telus.aku tak boleh nanges.aku kuat.mcm seterap yg ganas neh.huhu". ha,kan?

okey cucu2 sekalian.selamat mencuba. tataaaaa~~~

Feb 9, 2011

Gelang si Paku Gelang

Ai anok2.. kali ni nenek nok tlong promote rumate nenek yg juai gelang nuh. kome nengok lah ye gelang2 ni. kalo ade yg bekenan di hati tuh, kobar2 lah ye kat nenek. murah je gelang nye, satu RM 4.00 yg beso sket tuh wane itam putih tu RM5.00. yang penting nye, batu tuh bersinar2 bak batu permata. nek tak tipu kome lah, nek nengok shining2 batu tuh saket mato nek ni ha, smpai nak kene buat sepek baghu lg lah gaya nye, power dah naek. hahah. tp konpem mmg boleh menarik perhatian org, nampak berseri2 bila pkai gelang ni taw. hehehe ;)







Feb 7, 2011

Chocolatier~

Hai anok2 cucu nek. nek nok kobar kt kome sume neh yg skrg ni nek buat bisnes jual ceklat. home made chocolate. kwn nek buat sdri. sedap cu~ x rugi bli.murah je pun. plng mhal pun RM 1.60 je. kalo cu nk bli, gtaw la nenek ye. yg dlm bekas ade dua jibik tu RM1.60, yg lollypop katun tu RM 1.20, dan yg lollypop rose tu RM 0.80 je..murah bukan? ye.tepat skali.jadi ape tggu lagi, beli jelah. ;)

nek usaha taw tgkp gambo cantek2 bg korg terlior.dlm tak sodar tu pun nek terlior same. haha ;D