Cucu Cicit Setia

Apr 4, 2011

Salam Penutup Bulan April

Hai anok2, cucu2 nenek. ;D
Nek mintok maap ler sekiranya ado antara komer yang kecewa nek idok buat kelas or entri ape2 dlm bulan April neh. Nek dah nok setat final exam doh.mcm komer jugak ler yg sedang blajo kat mano2 universiti tu kan? heheh. mmg komer tawu ler bulan ni mmg paling 'bizi' ler gamaknye. jadik, nek nok mintak maap kat komer awai2 sebab mungkin nek tok sempat nok update apo2, tapi kalo sempat nek post lah ye entri baghu, kalo tokde tuh komer paham2 lah yer. nek nok keno struggle lebih, lgpun ni final sem doh.heee ;)

Nnt pas 30April2011, nek akan umumkan pemenang contest pastu nek nok bergiat dgn aktif smule blogging neh.cu sume sabor ye.lg sket jo, tak sampai sebulan punn.ni pun doh 4 April..

Komer sume doa2kan nek berjayo jawab final exam ni dgn baek ye nak~ nek pun doakan komer jugee ;) sama2 membantu bangsa kita.smoga kita semua berjaya dan dapat menjulang nama Malaysia di persada antarabangsa (*ayat ala2 PM konon) hahah

kata2 semangat untuk kita semua.... :

WE CAN DO IT!!!



3 comments:

+:::cOfFesOn ^^,:::+ said...

good luck grandma~

Cik Lyana ヅ said...

yana baru je abeh final exam td. alhamdulillah. lega sgt2. nenek fasola wat elok2 yerr exam. gudlux! :)

Nenek Fasola said...

good luck jugak apis a.k.a cofFesOn~ hee ;D
best nye yana dah abeh exam.dah cuti la ni ye?wahh3! hepy Holiday! ;D

thanks yana n apis sbb bg smgt kt nenek.gudluck sume! ;)