Cucu Cicit Setia

Aug 14, 2014

Nenek Sesat di Perantauan

Seperti yang semua tak sedia maklum, Nenek sebenarnya lama menyepi sebab sesat nak cari jalan masuk rumah tak jumpa. Ghopenya dah bertahun-tahun baru ler jumpa jalan masuk ke rumah sendiri ni, adoiiilaaaaa...

Maap ler ye kepada yang rajin komen dan tak jemu-jemu view belog nenek yang bersawang berhabuk bagai ni. Kalau komer nak update pasal Nenek jangan ler segan silu untuk follow Instagram Nenek atas username senora_safira atau click jer sini. Terima kasih banyak-banyak ler ye kepada sapa yang sudi follow tu, atau yang nk terus berkawan dengan Nenek, Nenek terima dengan hati terbuka. Maklumlah kata orang-orang tua, berkawan biar beribu, jadiknya kawan lah sebanyak mana yang boleh selagi kita masih hidup supaya hidup Nenek dan kamu semua tidak kesunyian In-sha-Allah.

Nenek tadahkan lah sedikit cebisan gambar hasil nukilan Nenek sendiri untuk follower setia Nenek...


 Bila Nek Piah bershopping di Glo-be...


Marilah pulang nak buat cucur, mudah saja tambah air, lalalalala.......



Sneak peak untuk sedutan post akan datang.....tungguu....

No comments: