Cucu Cicit Setia

Dec 26, 2010

Gila Bid

Hai sume anok2. Nek nk cite lg neh tp sekarang nek tak byk cite bes la. Tp nek nok bgtau ni, nek da gile bukak website auction seperti ubid, pennyauction, bidhere, dan sebagainya~ snanye nek nok free bid tu tp die bg 3 bids je free mne nok cukop kn. nek bid kat camera dslr tuh, fuh mmg gile la kalo menang bid dslr dgn harga hanye RM 9.57 je. Semalam la nenek frust gler. Sbb free bid yg diberi cume 3 je, jd nenek bwat plan nk stat bid mse hrga RM10 la kn. skali nek tggu, pnye tggu, pnye tggu smpai tdo pn kul 4.30 pagi sbb bid tu lmbat naik, die naik 1sen je stiap 2minit. skali mse pukol dlm 4 ptg tuh dh smpai RM9~ nenek pun tggu la,sket je lg kn. sbb nenek pikey mmg website tu ade die nye agent yg bid secara free sbb nk naikkn hrga, strategi dorg lah kn, agak la org biase nk bli bid byk2 dah la 1bid RM3, takkan la nk bli bid lg mahal dr nk bli camera kn, kalo tak menang bid tu tak ke naya je abes duit kt bli bid je.isk3..so, nenek pun tengok jela bid tu naik2, dgn harapan bile die mencecah RM10 bru la nk bid, skali tup2 ade org da menang bid kt hrga RM9.57.memang bengong lah cu~ depan mate nek org tu menang.sedeh kot.huhu~~ benci! benci! benci! bayangkan nek dpt memiliki camera dslr.bukan calang2 punye lak tu. Nikon D5000 cyot! huhu~~

ok lah cu~ nek mmg sangat2 kecewa.bia le nek melayan perasaan dlu sambil menonton football match AFF Msia vs Indon neh. sehingga ketemu lagi di masa hadapan. daaa ;D
Cu tengok lah sendiri yang nenek frust neh.huhu~~





No comments: