Cucu Cicit Setia

Dec 29, 2010

what's ur opinion?

hahahaha. nok gelok neh.hahahaha
cu~ nok tawu nek bgga sgt ni.psai ape? psai nek ade stalker ghupenye. baghu le nenek sodar yg nek ni pemes gk ye. semalam nek update status nek kt pesbuk, nek tulis le "what goes around, comes around" skali ade pulok oghe yg nok teghase. oghe tu tokde dlm pren list nek pun tp yg pelik nye mcm mne die tawu status nek tu sbb nek buat 'invizibel' utk other than friends. haha. nok tnye2 gapo lg kn, smstinye la die stalk nenek pkai oghe lain pnye account pesbuk kn? fuh.smngt nye kn die. byok mse luang kot. haha. tetibe je smlm die meset nek kt enpon maghoh2 tak tentu hala. ish3. wuteber ler.

ni ha.nek nok tnye kome sume neh, ape pendapat cu sume neh psal laki yg suke stalk account gf die? sgt rare bukan? kite jarang jumpe lelaki yg seperti itu tapi jikalau bg perempuan, sgt biase kite jumpa yg seperti tu.sape stuju? hee. so, conclusion nek, lelaki yg berkelakuan sedemikian are so not man. mmg le die lelaki, tapi seorang lelaki selalunye tak peduli sgt hal2 remeh dan tak bertindak terlalu mengongkong sama ade ironman, spiderman, ataupun masculine man. mkne nye, lelaki yg amek pduli tu, adekah mereka half-man?..urmm.tak tawu la. kite pikey2kan la ye. wallahualam.

 atau yang ni kah?




atau ini?
ataupun yg ni?


sekian~ terima kasih ;)
nnt nek cite bnde2 lain pulok ye kt cu sume. harap2 next time ade cite best pulok. amin~~

No comments: