Cucu Cicit Setia

Jan 2, 2011

Environment Baru

Hai anok2 cucu sume, nek doh lamo tak update blog ni sory ye cucu2 sekalian. Cucu2 sekalian msti dah rindu sama nenek bukan? (*nek pun nk perasan mcm korg jugak) ;D
cu nk tau, nek busy sgt beberapa ari yg lpas.jemaat nek abes kan mase puas2 kt umah sbb tu lah hari last cuti sem nek. nek sedih sgt nok tggalkn umah. uwaaaa (TT-TT) Pstu ari sebtu nek pi port dickson, family day ngn jiran2. syok la. tp yg tak syok nye ahad pagi neh nek doh keno balik Perlis dah. Bukan pagi2 biase pulak tu, ni pagi2 sebelum suboh. aduhai~~ tidak dapat ku menanggung siksa~
Nek ni kaki homesick. asek ingt nk dok umah je. Jaoh la mslhnye. tu yg nek tak pueh ati tuh. haish! udoh le cu.nek geram sgt ni. rse mcm nk hantok pale oghang kt dinding je. huhu~ okeh le cu, kalo jumpe mok nenek, cu tolong kirim salam ye. ;)

No comments: