Cucu Cicit Setia

Jan 7, 2011

In a Relationship

hai cucu sekalian ;) kali ni nek nok cite psal status nek kt pesbuk. sesape yg jd fren nek kt pesbuk tu mybe tau lah yg status nek doh "in a relationship with ..."

cemni lah. sebona nye, status tu tokde kaittan ngn peghasaan pun. nek bukok2 pesbuk pd suatu ari tu, tbe2 ade request as a boyfriend. pstu nek ni mmg gemar tekan accept, tak tau nape tgn gatai sgt neh. haha. nek tak knai pun jate tuh cume pnah ber'comment2 ngn die skali ngn ber'IM' skali la. tu pun nek tak tnye pun lg die asai mne, study pe, keje dah ke, senang cite nek mmg tak tau lgsung lah psai die. Nek andaikn mnde tuh mmg main2 jela, lgpun nek mmg dah lme boh status single kt pesbuk nuh, bosan lak tak tukar2. ;D yang nek nok jelaskn kt sini skrg neh, nek mmg single lg la time neh, sesape yg nok masuk minang tu silekan lah ye, nek pun takde calon lg. *segan lak aih nek hehehe. kang sape2 yg tgok status nek tu tak jadi ler pulak nk masok minang, melepas la nek. jadi sebab tula nek nok jelaskn kt sini yg sbenar nye mnde tuh main2 je, mcm jugak org yg buat status 'in a relationship' ngn kengkawan die. situasi nye same bukan?

jadi, itu ler ceghite nye cu~

selain tu, nek nok mintak maap le yer sebab sejak kebelakangan ni nek busy sket ngn kelas2 n assignment. jadi tak sempat ler sgt nk update blog neh. lgpun nek doh ketandusan cito2 best meletup nih. amek maso jugak ler nak korek cito yo. sobak eh cu~ nnt ble nek doh blk ghumah psti ade cito best yg nek nok kobarkn ke cu. okeh! see yu neks taim ;)

No comments: