Cucu Cicit Setia

Jan 30, 2011

Present that i've been wating for

eh. tercakap omputih lak dah. ok lah. nek translate ye nak~
cenggini la, adiah yg nek tggu2 udoh dapat da smlm. yeay! mari le cu bsorak ngn nek~ yeay!!! ;D

nek dpt adiah camera dslr dr ayoh nek, iaitu onyang kamu ler. nek ingt nok beli mse amek degree nnt sbb time tu nek nok mntak study loan, boleh le pkai duit loan tu nk bli camera. tp bertuah nye nek ble ayoh nek doh blikn dah td. "ku rasakan~ seperti hidup semula~ " ;) nenek lah org yg paling bahagia ari ni.mngusung dslr tu kesana kemari wlaupun dlm ghumah je.haha.blom rasmikn lg neh.emm~nk g mne ek? haha
sayanggg ayah sangat2! sayanggg ibu jugak sbb memberi support kt ayah.hee :)

lpas ni boleh la upload gmbo shantek2 banyok2.wee.pstu x segan dah nk amek gambo kt tengah2 org ramai dan berposing giler2 mcm time ngn camera dslr timah ari tu.hehehe
walaupun dslr yg ayah bli tu cume bese je,so what?aku kn beginner.bukan pro.so pkai yg bese jela kn?iii.tp tgok kt kdai tu ade brand sony,wlaupun sony bru nk bertapak dlm industri dslr ni,tp power cyot wlaupun ngn hrga hanya rm1600.screen die boleh gerak2.tu yg besh tuh.hehe.tp nek idak le bli yg tu sbb cine kdai tu ckp nnt nk cari spare part die susah.n kalo nk tmbah lens,flash,or anything nnt kne order n tak banyok kdai yg ade.ceh! bajet aku nk upgrade je kn?.haha.angan2 jer.kalo tetibe jadik pro.mne ler tawu kn cu?
so, ayoh nek bli kn yg canon je.nikon xmo la.mhal lg.sian ayah nek.hee.lgpun canon ok ape.cume brand je laen.tp quality tetap best.

ok lah cu.cukop ler stakat ni nek nok cite ye.laen kali kalo ader gmbo2 besh nnt nek upload.kome tgok ler kt fb nek kalo rajen.kt cni pun kalo rajin nnt nek upload ye. okay,sehingga ketemu lg ye cu. da~ daaaaaa~~ ;)

No comments: