Cucu Cicit Setia

Jan 8, 2011

Saye menang MOTTORR~

Hai cu sume~ ;)

ari ni nek nok cite psai bnde best iaitu program affiliate yang nek baghu jo sortai. cu sume jangan takut sbb sume affiliate ni bukan main2 or tipu2 punye. ia benar! kalo cu sume nk try jadi kaye cm nenek (kaye ke? ;D) haha. cu boleh la jengok2 kt url2 yg tertera di bwah ni or click je kt banner ads yg ade kt bwah ni nek ltak. tak rugi punye cu. cu tengok je. bukan kne bayar pun kalo just nk bace or tengok je kn? trust me, nenek doh tue nek doh pnah lalui sume nye, nek doh makan garam lebih dulu dr kome sume ye~ try je...hehe. untuk pengetahuan cu, program affiliate sume ni tak susah pun, tp starting kome mmg kne bli dlu la manual die sebagai tatapan ataupun panduan untuk kome berjaye nanti. ape2 pun, nek nok ucap congrets lah ye cu~ eh!silap. good lak! ;D


Kuasa Forex







No comments: