Cucu Cicit Setia

Jun 4, 2011

Ape?! Erra Fazira offer nk jadi mentor?! wauuwww!

Menengokkan pada kesebokkan nenek sekarang ni, takut-takut ler tak sempat nok 'update' blog nenek yang compang camping neh.. Mana dak nya, bila nok 'update' ja, mai pulak dah order kuih bertubi2. Memang takdak la peluang nok meng'update' gamaknye...

Ni sekali lagi nenek nok 'promote' ler bisnes nenek sekarang neh.walaupun dah dapat banyok sambutan, tapi ampa suma taw lah kan,manusia ni mmg tamak,dah banyak 'order' pun nak lagi banyak.heheh...


klik je kat gambo tuh kalau nk tahu lebih lanjut pasai kuih tu naaa~ takpun klik je sini ;D


Ha, lagi satu neh..nenek tahu mesti ampa suma pelik pasai pa nek pi boh 'title' kat atas nuhh.takdak kaitan langsung pun kan? HAHA..saja ja nek nak gempaq sket bia ampa suma terbeliaq bijik mata bila nengok tang 'title' ja.HARHARHAR~~ jangan marah naaaaa

la ni ampa taw dah la 'reason' kalau agak-agak nek dah lama tak 'update'
okeh naa.terima kasih.yang baru 'first time' mai,mai la lagi.yang dah banyak kali mai tu,mai lagi jugak la sampai berpinar-pinar mata pun takpa aihh.nek buleh bagi eyemo. ;)

8 comments:

Udy said...

ceh! tokono den .

Nenek Fasola said...

haha..maap ler UDY oii.nenek mmg suko buat gempaq.hehehh

Epola said...

hahah! kene tipu XD

Nenek Fasola said...

hah! ni lagi soghang keno tipu.heheh.maap yer ;)

WuMing said...

Tokeh kuih rupa nya... Boleh try nii..

Nenek Fasola said...

boleh..boleh..try la..heheh

abglan said...

Mak pakcik pun jual kueh lidah jin nie... :)

Nenek Fasola said...

waaa..ade pesaing neh..heheh..tp jgn risau.sy jual kt area lembah klang je