Cucu Cicit Setia

Jun 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


Nenek aghap dgn mengjoin segmen neh, ghamai ler org tolong bagi kritikan yang membina kat nenek.Moga-moga nek tahu ler ape silap nek dalam berblogging ni and buleh la nek improve ape yang kurangt nohhhh~ adiosss..komer komen je la ape2 mane yang tak kene tuh.. ;)

9 comments:

Santri Nurul Iman said...

salam kunjungan... kalau cucu ck jgn mrh yer... agak berat kena loding sikit br nmpk sumer... he3

Ms. Ann said...

blog hijau....

blog anda nice.. loading pun kejap jer.. keep it up...

no185

Alya Espr├ęzzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, simple dan nice :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Sukma Bintara said...

blog yg simple..kemas!
jeles tgk ramai folower..hahaha~
rajin2 jenguk blog sy juga =)

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Bro ahmad said...

salam
blog yang cantik tapi nak kena susun atur biar nampak kemas

Nenek Fasola said...

okeh semua! thanks comment. nenek akan improve mane yang kurang tuh.thanks sangat2! yang pasal lambat loading tu,nenek agak tak paham sbb ade yg ckp cepat.tapi takpe.nenek try kurangkan sket2..emm.pasal susun atur tu,nnt nenek perkemaskan lagi yer. thanks again! ;D

sayapemalu said...

header dia boring la nenek.

Aqilah Kamarudin said...

salam :) blog nenek sangat nice :) i like green :) nek , nak cite ni . dulu kan , dekat sekolah , kawan2 saya panggil saya "nenek" . hehe . nak bagi tau tu je . hehe . ok , that's all nenek . thank you .

195

Nenek Fasola said...

wahh Aqilah..heheh..nenek ni idak le penah dipanggil nenek.cume rase panggilan nenek tuh mcm best je.HAHAH!