Cucu Cicit Setia

Jun 3, 2011

Gamba Nmpk Gigi???

sebelum nek mulo apo2, bior nek gelak dulu..

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


bukan ape cu, nok practice senyum nmpak gigi dulu.heheh
okeh! snanye berikutan tajuk di atas neh, nek nk kobar ler kat ampa suma, ade follower nenek neh cakap susah nak tengok nenek senyum nmpak gigi.hahah. iyoler. bukan takdak langsung,cuma takmau ja tayang kat sini.cett!hahah (bajet!)

takde...baru ler nek sedar kn.betoi gak ckp dia.mmg susah pun...komer pun tau kn,nenek udah ler tua,gigi mesti ah tak cantik.lain lah kalau nenek pakai gigi palsu cap polident tuh.mmg berseri lah senyuman nenek.hahaha.
tapi kan, memandangkan dah ade yang cakap mcm tuh, nek bagi ler komer nengok sket gambo nenek yang agak "spesyel" neh. khas utk komer je taw.senyap2 sudah...hihiiii~

nok gtaw satu rahsia, snanye nenek pakai braces

pastu lagi satu hal, kalau napok gigi, heghot benor senyum nenek.bughok ghopenye!

yang tersangat over! smpai rse nk muntah tgok dan yg blurrr

 entah

 mcm sawan

mcm sakit mulot dan yang tak ade expression

 terover lagi


Tula antara sebab-sebab nenek jarang amek gambo napok gigi.huhuuuu... mane yang ok tu, ok la.tapi kebanyakan nye mmg hancorrr! HAHA. takpe lah.komer nengok la yang ok sket neh.pasni jangan dok ngadu nek tokde gambo mcm ni lagi dah yerrr~~
















okeh! tamat sudah episod senyum2 neh....singgah lagi yer untuk next entri nenek. ;D

11 comments:

vampire's lovex said...

pakai braces !! hehe... senyum je,jnji ikhlas hihi

Nenek Fasola said...

betul tu! haha..senyum mcm mane2 pun takpe kn..pndai cucu nenek ;)

WuMing said...

Mentang-mentang orang tegur... berdozen gambar dia tunjuk...Cantik...cantik...Ambik satu boleh....:)Gurau saja... Wah karaoke... Boleh berduet dengan WuMing?...Tapi layan XPDC, MAY,SEARCH dan lagu metal saja... Boleh?

Nenek Fasola said...

HAHA...WuMing, lagu rock kapak semua tuh boleh duet ke?

SYAFIQAHSALEH said...

haha..ok bnyk gle pic nmpk gigi :D

SYAFIQAHSALEH said...

haha..ok bnyk gle pic nmpk gigi :D

Nenek Fasola said...

hahah..mmg byk snanye..cume tak nak letak je..hahah

WuMing said...

Hentam saja....

Nenek Fasola said...

okeh! saya mmg pandai hentam-hentam ni..haha ;D

Opah Kentang said...

ni betol3 pulun gambo senyum nmpk gigi nie .eeheehehe

ape2 pun senyum nampak gg ke tak nampk gg ke janji ikhlas cukup la ye dok? :)

Nenek Fasola said...

aah..betoi tu opah..senyum tu kan sedekah.jadi mesti lah ikhlas.tak gitu?heheee