Cucu Cicit Setia

May 25, 2011

Apa benda neh student-student UiTM?

Agak2 komer apa benda yang jadik kt UiTM ari neh? ade 'hot issue' ke?

      suara2 luar : ala.ni mesti kes student menggatai lagi la neh~
      suara2 luar 2 : biasa la kn..UiTM...

Tak baik komer cakap2 buruk pasai student UiTM. Bukan pasai tula weh, ni pasai result final exam UiTM kuar ari neh. woohooo! mcm biasa, ado hok dapat elok tu mmg hepy senyum melebor jelah, ado hok dapat tak elok tuh kecundang tak habeh ah, tapi ado jugok hok "so~so~" je sambil cakap "peduli ape aku ngn result"..ish3

Tapi yang pasti nye, ramai classmate2 nenek yang dapat elok aih. tahniah kat depa naa.. eh,mari nenek nok ucap tahniah secara formal : 

"Kepada semua classmate2 ku, student DIIA class BMD6Ah, berjuta-juta tahniah kat korang yang dapat dean tu  terutama sekali buat Nur Syuhaiba yang dapat 4 flat. para penerima anugerah dekan Ihsan, Aimi, Liawani, Fikri, Ayu, Farhana, Hazirah, Insyirah, Syazwani Annisa, Amira Subki, dan juga teman2 rapat saya iaitu Shazwani dan Juaini. Tahniah jugak buat semua yang mencapai result above target ataupun yg mencapai target korg. yang mane dapat tak brpa nk memuaskan tu, takpe, hopefully bila degree nnt korg bekerja keras okeh?! Wahh.tak sabarnye nk jumpa semua bila konvo nnt.heheee"


gambar hiasan

eh..tak lupa jugak buat semua student2 uitm diluar sana, tahniah jugak untuk ampa semua nohhh..heheh

akhirnya terbalas jugak semua hasil usaha keras tak tidoq malam.memang berbaloi la...Alhamdulillah~

23 comments:

kokser kokdam said...

wah.. mabruk2.. tahniah

Encik MamaT said...

tahniah utk nenek kerana setelah sekian lama belajar... akhirnya lulus jugak.. cemerlagn tak nenek oi....

Nenek Fasola said...

terima kasih kokser kokdam.hehe

Nenek Fasola said...

haha..yelah Encik MamaT, mujor nenek dh lulus blajaq walau smpai ke tua.yg penting jgn patah smgt.heheh..mesti lulus dgn cemerlang.tu target kita!

Budak Botak said...

Tahniah2, he3..

Entry terbaru -> Gambar Anak2 Yatim Hidayah Madrasah Al-Taqwa Hulu Langat Sebelum Kejadian Tanah Runtuh... (",)

LoLLa AdeLLa said...

tahniahhh !

Nenek Fasola said...

terima kasih Budak Botak n LoLLa AdeLLa. ;D

WuMing said...

Oh Nenek paling muda di dunia... Dah Follow dah tuu... Tunggu apa lagi...WuMing juga mengalu-alukan Nenek untuk follow...He..He..He..

Nenek Fasola said...

heheh..mmg muda lagi..
okeh2.nenek follow WuMing jugak ye..

budak_baik said...

wah.. sekalung penghargaan diucapkan, eh2.. sekalung tahniah ye.. hehe.. tak sabar nk masuk study.. nak skor 4 flat gk ah.. smangat berkobar2.. =P

Nenek Fasola said...

wah...bagus2..mesti boleh punya lah skor 4flat! cepat2 sket masuk.heheh

HaNa Hani said...

wah..congrats for ur result
^_^

Nenek Fasola said...

thanks HaNa Hani.. ;D

Sue's said...

hye nenet... tahniah... uitm mana yerrr

Incik Izuan n Cik Idora said...

tahniah =)

Nenek Fasola said...

sue, nenek ari tuh uitm perlis.heheh

terima kasih Incik Izuan n Cik Idora :D

dylla fadzil 小草莓 said...

congratssss :))

Nenek Fasola said...

thanks dylla ;)

Udy said...

nenek kencang la dapat grad. tepuk tgn utk nenek .

Nenek Fasola said...

hahah..terima kasih udy sbb tolong tepuk tgn. thanks3! ;D

Anonymous said...

tq.susah2 ja.

Nenek Fasola said...

susah2 je nk comment anonymous neh.takpe lah.tq ;)

Anonymous said...

xsusah pon.klu susah masok la bersamamu.