Cucu Cicit Setia

May 2, 2011

Pengumuman!!

Pengumuman! Pengumuman! 
Attention Please!!

Dah tiba lah masanya nenek nok umumkan pemenang Crazy Face Contest yang nenek anjurkan. 

Sebelum tu nenek nok ucap berjuto2 terima kasih kat semua yang sudi join contest kecil2lan nenek neh. Tanpa komer sume sapo lah nenek kan? ye dak?

Oklah...mulo2 sekali nenek nok bagitau ler adiah nye.emm..disebabkan jumlah peserta yg amat kecil.jadik, cuma pemenang tempat pertama jolah yg akan menerima hadiah ye ;) lain kali kalo nenek buat contest lagi, ajak ler sedara mara komer jugok sertai yer.bagi meriah sikit. ape omputih kater, "the more the merrier"..ini lah penting nyer english education.heheeee =)

Pemenang contest ni akan menerima hadiah souvenir dari Dubai. yeay!!.....hehee..
ni ha gambo nyer kalo nok tawu ;)

keychain yang boleh berubah gambar menggunakan tenaga solar dan penyepit kayu ada doll yg kiut 
(dibeli di Dubai)

Nenek~ Nenek~ Cepatlah bagitau sape pemenang nye~~
Hahah.komer ni nampok sangat ler syioknyerr.oklah..nenek bagitau yer~ pemenangnya ialah : jeng jeng jeng~


(gambar yang dipertaruhkan.comel kan??)

!!!!!!
WoOHOOOO!!

hadiah akan dihantar by post yer.harap bersabor ;)

Last skali nenek nok habaq, kepada yang tak berjaya kali ni, jangan putus asa..nnnt nenek buat contest lagi komer join lg lah yer. InsyaAllah mungkin time tu rezki komer pulok ker..ape2 pun, nenek berterima kasih sangat2 kat semua yang join : anitadiana Cik Lyana ヅ +:::cOfFesOn ^^,:::+ suEstilo Athirah Ahmad
nenek "eppreshiyett" (appreciate) sangat "sappott" komer. tanpa komer, sapo lah nenek kan~

akhir kata dari nenek, semoga komer semua sukses. "pis no wor" hehee ;D

1 comment:

su Estilo said...

:)..tahinah pada pemenang..