Cucu Cicit Setia

May 9, 2011

GA arisya 1tahun lah

Memula sekali, nk ckp sory kat Kak Ita yang buat GA ni sbb beliau dah ajak join dari beberapa hari yang lepas tapi nenek agok 'bizi' dengan macam2 kat ghumoh ni. Tapi takpe ler ye sebab sekarang nenek nok join dah.haaaa...


Selamat Hari Ibu to Kak Ita !!!

Comey anok Kak Ita kan? buat nenek nok join jer GA ni.heheh...Bercakap hal2 'baby' ni, nenek ado satu ceghite. Ampa nok taw dak sekarang disebabkan nenek doh lama gila tak dukung2 'baby', nenek jadik macam teringin jer nak pegang 'baby' tapi masalahnya takdok sapo pun kat sekeliling nenek yang ado 'baby'. 'Baby' depa suma dah besaq2 dah tak best lah...sian nenek kan? ampa suma bilo nok dapat anok?nenek nok ler menimang cicit pulok.komer kan cucu2 nenek...hehehee...kalau adik nenek lagi lah, dia pi cakap "boleh tak Amim nak baby yang tak boleh besar2,dia kecik  je smpai bila2" hahaha..mmg tak logik lah kn

Ade satu hari tu, nenek dah habaq dah kat mok nenek kata  nenek teringin sangat nok dukung2 'baby', mok nenek pulak kata ado ari tu jiran nenek nok mintak tolong jaga anok sedara dia baru dua bulan..Kemudian terimbas lah kembali masa zaman nenek form 4 dulu mak nenek jaga anak jiran start dari umo dia 2 bulan.bestnye...pastu sampai sekarang budok tu manja ngan kami.bila datang ghumoh nek,jenuh mok pok dia nak ajak balik dia tak maw..ni ha gamba dia :

bersama ibu nenek

comey dok?heheh..tapi dia dah besar.dah bukan 'baby'..

oklah.nenek rasa sampai sini saja dulu entri nenek ye. Lain kali kalo komer nok taw pasai budok ni ka,nenek cerita lagi yer (*sapo yang nak dengar nek~). Heheh...

Nenek nak tag :

tenkiu Kak Ita ;)