Cucu Cicit Setia

Mar 27, 2011

Game Kasi Gegar

Anok2...pabila komer melangkah ke alam dewasa, mcm2 yg komer akan lalui...mungkin akan ade banyok bendo burok yg akan jadik lebih daripada yg baik.atau mungkin juga lg banyok bendo baik yg jadik..

Cucu : apo yg nek dok meghepek tah.tokde kaitan langsung ngn title nenek kat atas tuh
ohhh..soghi~ soghi~
nek dok emo soghang2 nape tah. hahah ;D
oklah..nek pasti komer dok tawu laie kan yang nek minat gilo2 game apo? ni ler nek nok gtaw neh...heheh

Nek snanyo suko gilo333333 main game Need for Speed atau dlm 'syotfom' nye NFS. wahahak!!

Eleh nenek.nak gebang je.tak napok pun nek dok main game ;p
memang komer takkan napok sebab nek hanyo nipu komer je.WAHAHAHH! (*ok.itu joking)
Jawapan sebonar :
memang ler nek akui, sojak kebolakangan neh nek memang doh tok main game doh disobabkan kesibukan yang amat melampau.bukan makno nyo nek tok minat doh nok main game nuh, tapinyer komer tau ler kan bile doh main game tu mmg maso satu aghi pun ghaso mcm satu jam jo dan semuo keghoje takkan bejalan lah..ish3..pastu lgpun nek dok main game tu kat PS2 adek nek,jadiknye bendo alah tuh dok kat umah dan nek dok jaoh beghibu batu daghi ghumoh nek.kuhkuhuu~

Snanye nek nak cite ape neh nek~~
hahaha.cian kome yer...nek nok cito pasai game NFS tu lahhh
mcm ni..last nek main game tu maso kuor edition yang NFS:Undercover. tapi undercover tu mmg amatlah susah bila time nok escape dghi encik polis tu sobabnyo depe awai2 laie doh pakai kete porche untuk mengojar nenek yang berlumba haram kat tongah2 jalan ghayo tuh..ish3..doh ler banyok kete polisnye skali kojar..pastu disebabkan susah dan nek amek banyok maso gak untuk main game tu dalam satu maso, nek pun quit main jap sampai ler sekarang doh kuar banyok2 lg edition...


untok pengetahuan komer, nek setat main NFS ni bukan ler daghi muler fest2 NFS kuor tuh, nek setat daghi edition NFS:Underground 2.lambat ugak kan?..


itu sume keghoje abe nek ler yg pi boli game tuh pastu nek yang mmg sojak kocik doh suke game lumbo2 keghete pun jatoh cinta lah dkt NFS.kalo tak dok main gran turismo je.hahah


okeh..cito pulok pasai edition yang sebelom undercover tuh, nek main NFS:Prostreet.


tapi prostreet ni agok tok mencabor sangat ler sobabnyo sumo perlumbaan hanyolah dalam litar ajo.tokde langsung adegan kojar mengojar dengan polis.kojap jo main doh habeh dok game tu. (*bajet nek terer.buwekk) malah edition2 yang sebelum prostreet tu (carbon dan most wanted) lagi lah susah..bagi nek lah..tapi idok le sesusah undercover gamaknye..

(nek main carbon hok collector's edition *bajet collector la ;D)


Sekarang bile nek nengok edition2 baru NFS yang dikeluorkan oleh EA games, ghopenye doh limo edition nek terlopeh.ish3.copek sungguh deme kuorkan edition baghu.setaun duo edition.hebat~ hebat~
udoh tu mule ler nek ghaso doh tua bebenor sobabnyo doh outdated sangat lerr.uwaaaaa!

3 comments:

kasutconverse said...

adik aku ada gak maen game ni... aku pon try la maen... pergh...selalu je langgar dinding!

Nenek Fasola said...

hahah..die kne ade skill beb..
adik aku lak cmni.ble die mlas main part die,die tukang upgrade2 kete tu je,aku tukang lumba.wenggg!wenggg! ;D

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/