Cucu Cicit Setia

Mar 9, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST

Wahai cucu2 tersayang sekalian. aghi neh nek nok sertai contest lagik. dan contest nye bertajuk JUMPING HIGH PHOTO CONTEST! yeayyy!!!

click kt gambo atas neh untuk tgok detail psal contest ni ye anok2

Untuk pengetahuan cucu2 sume, contest ni di 'orgenaiz' oleh blogger yang bernama Tyra. Ado banyok ghupe nye blogger yang buek contest, nek baghu ler tahu, almaklum lah nek kan baghu laie dalam dunio pem'blogger'an neh, jadik banyok lg ler selok belok yang nek dok tahu laie.

Nek nok teraii lak join contest neh sobab nampok menarik sangat. banner nyo pungg menarik juak. ish3~ untung lerr tuan punya belog~ jeles nenek.heheh ;)
Okeh. nek doh carik punye carik gambo2 dlm file nek, akhirnye jumpe la gambo nek melompat yang neh. Buleh ler nengok dibawah ni yer. ps: cik Tyra, sile ler judge yer.tok meghape sangat ler gambo nek neh, hanye secebis gambo usang yang terselit kat ghumah nek ni jo,gambo mudo2 bergotah dolu.haha. sile~ sile~



Cucu : Nek~ Nek~ ni gamba mase bile? tak penah nengok punn
Ni gambo nek maso poie Bagan Lalang aghi tuh dengan kengkawan nek. depa yang amek gambo neh, nek tukang melompat je keje. Nek kan atlet bersaro (*dlm mimpi) hehe. Gambo neh nek tok penoh publish laie taw cu, nek simpan jo buek kenangan nek sampai ler aghi ni baghu ler nek publish semato-mato untok contest yang VaVaOOOm! neh. Ini ler gayo Ratu melompat, ratu2 dunia kan sopan jo, nek pun nok sopan ugak ler sekali sekalo. hahah. ape pendapat juri? arap2 ler ado rezeki nek yer anok2.tolong ler doakan semuga nek dapek yo. Sobab neh la permulaan nek nok join contest. Kalo dapek ler kan, memang ler membakor semangat nek nok join contest laen2 pulok. Nek ni doh ler semangat juang idak ler ninggi mano, sipi2 jo. hehe. udah2, nek nok pi blah dulu. sebelom tu komer nengok ler bwah ni yer. ni ler list2 rakan blogger yang terpilih untuk memasuki entri nenek kali ni. (*mcm top je entri nenek.bluekk) heheee





Sehingga ketemu lg yer anok2 dan cucu2. da daaaaa~~~

2 comments:

Tyratyra said...

haha comel jee bila si nenek bercerita :)

tengs sebab sudi joinn.
goodluck yaa !

safey said...

nenek doh tua kerepot dah. mane comel nye. hahaha

tenkiu jugak yer sbb sudi nengok belog nek yg tok sebeghape neh ;)