Cucu Cicit Setia

Mar 24, 2011

Crazy Face Photo Contest

Bulan April bakal menjelma dan dari dolu2 kite udoh muak dgn tarikh 1st April yang mane komer sume suker sangat nyakat sahabat2 komer dgn macam2 cara lagi2 taim sekolah tu. ish3...teghingat nek maso zaman nek mudo2 dolu nengok cite tom and jerry yang deme kene kan satu sama laen. Hahaha.


Jadik, sempena masuk bulan April ni, nek nok ler nganjurkan contest first nenek, arap2 dapat ler sambutan.
Okeh. kepada komer2 yang nok join contest ni, ape yg komer kene buat ialah, tunjokkan gambo komer samo ado gambo diri sendiri ke, gambo kwn2 ke, ataupun gambo kawan komer, tapi gambo tu mestilah menunjukkan muka yang gila-gila dari komer.HAHAHA ;)


Syarat-syarat contest :
  1. Follow blog ini supaya komer tau ler segala perkembangan contest ni.
  2. Buat entri yang bertajuk "CRAZY FACE PHOTO CONTEST"
  3. Upload gambo komer yang nak suroh nek nengok tuh dan eksplain sikit pasai gambo tu
  4. Letak banner kat atas tu dalam entri komer dan link kan terus ke entri contest ni
  5. Kalau boleh letak banner contest ni kat sidebar komer sekali yer ;D
  6. Komer kena letak link entri komer tuh kat bhgn comment entri nek ni supaya nek dpt nengok
  7. Tag sekurang-kurangnyer 3 rakan blogger komer dan pastikan depa suma tau pasai contest ni yer ;)
Senang je kan nak join? Meh ler join ghamai2 yer ;)
Adiah nyer mesti lah ader tapi nek nok surprise kat komer sumer.hehe.tapi lumayan taw sebab ni contest first nenek dan nenek sangat excited  ;D 

Tarikh tutup : 30 April 2011

Terima Kasih ;)

27 comments:

Firdaus Kasim said...

wah2 bestnya.. kalo free sy join yew awk

Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

safey said...

okey.thanks sudi nengok blog neh ;)

azie.iya said...

nnti teman pi cari gambo yee

safey said...

okeh nok azie..nek tggu ;)

+:::cOfFesOn ^^,:::+ said...

mnarek nih grandma~
tpi grandma x rasa tarikh tutup lmbt sgt ke?

safey said...

lmbat sgt ye cu? takpe.tarikh tutup tu buleh drunding.ado cadangan ke? ;)

+:::cOfFesOn ^^,:::+ said...

grandma wat la 3 mgu ke contest nih..
cu suggest jer~

me | is | aku said...

wahh. napi tak de gambo. haish :(

safey said...

me|is|aku : alaaa..asal napok muke pun oke doh.. ;)

nurul nabila bt medan said...

nk carik gambo dulo:)

Nenek Fasola said...

okeh nabila..take ur time ;)

Filwi Nur Balqis said...

ooppss..maaf,, pada saya (ini pendapat saya ya, bukan nak cari gaduh), kalau saya masuk maksudnya saya sokong dan sambut april fool... april fool itu penghinaan bagi umat islam dan saya tidak mahu menghina Islam yang mulia.. maaf. kasar ke?

Nenek Fasola said...

Filwi : terima kasih untuk info yg dberikan.sejujurnya saya mmg tidak tahu menahu tentang cerita april fool tersebut dan org sekeliling saya pun tak prnah berckp psl cerita dsebalik april fool.kalau valentine tu biasalah dgr..saya akan ubah tajuk contest ni..
Terima kasih sekali lg utk info awk ye ;)

anitadiana said...

salam nak join gak.....

http://duniaanita74.blogspot.com/2011/03/crazy-face-photo-contest.html

Nenek Fasola said...

wslm anita...
thanks join.ade peluang neh nk menang.hehe ;)

Cik Lyana ヅ said...

Nenek Fasola : join naaaa ! :)

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/03/crazy-face-photo-contest.html

+:::cOfFesOn ^^,:::+ said...

GRANDMA!!
APIS JOIN JGAK NIH..
NI LINK DYE..
http://coffeesonlife.blogspot.com/2011/03/crazy-face-photo-contest.html

Nenek Fasola said...

cik Lyana and Apis (cofFeson), got it! semoga berjaya ;D

Cik Lyana ヅ said...

thanks ! :)

su Estilo said...

join-my first contest...hehe...:))

http://suestiloyourstyle.blogspot.com/2011/04/crazy-face-photo-contest.html

Nenek Fasola said...

okeh su! heheh ;D

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

masih lagi ke contest nie ? :)

Nenek Fasola said...

ashikin : masih open lagi.smpai 30April2011. jom lah join ;)

Athirah Ahmad said...

join!

Athirah Ahmad : Crazy Face Photo Contest

Nenek Fasola said...

Athirah, thanks join ;D akan diambil kira

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la jenguk teratak saya di frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Nenek Fasola said...

wslm.. ;) nenek jenguk dah ke blog kamu.best tgok mknn.hehee