Cucu Cicit Setia

Mar 5, 2011

Wedding Theme

Tadi nek tokde keghoje dok pi nengok gambo2 wedding kwn plkn dlu. mcm best je kawen. (memang best pun.hehe) tp mule le nek mengidam nnt wedding theme nek nok kaler ape. nek mcm gemar kaler silver/grey. tapi nak padan kan dgn warne ape yep. tu le nek dok pkir2 dari td. skali nek doh dapek idea. warna silver dgn lavender pun cantek jugak kan...waaaaa.suweet nyeee~ tengok neh :-


siyes suka gila gown muslimah ni. simple but cantik kott. nek tak suka baju pengantin yg byk2 sgt bunga and rambu ramba. nek suka simple and nmpak elegant.

ni yang sexy punye gown.

ni pengapit sedang memegang bunga. kalo nnt kaya insyaAllah ler ade pngapit rmai2 mcm ni.harap2 jadi kaya cepat yer.amin~


tengok! dah ade kek utk nek dah.entah saper ler yg tempah khas utk nek. wah sangat suweeeet!!

Ni suasana dewan kawen kalo nek kaya semasa saat2 nak dekat kawen tu. insyaAllah


ni pemberian kepada tetamu. tapi ni saje2 je letak cni. tak tawu lg nk bg tetamu ape. nk cari something yg special and org tak buat lg

ni bilik pengantin yang simple je...takmaw byk munge2 yea


ni bunga pengantin. pastu nk baling ke belakang. hahak! berangan!


ni pun present utk tetamu



utk kad jemputan ni, kalo simple mcm ni pun ok je kan? nenek dah tau dah.mmg nnt kad jemputan nk buat sdri. tak nak tempah2, buat sdri lg best, dpt menjimatkan kos. boleh simpan duit utk pegi honeymoon. heee ;)

pendek kate, tak tau lah bila nek nok kawen. calon pun tak nmpk batang idong nyer lg. tawu lah nek rabun kan...harap2 cepatlah bertemu jdoh yer.kome sume tolong ler doakan nenek. nek nok kawen neh. hahah. tp yg penting nyer sebelum kawen kne abeskan blaja dlu. yes! go! go! kepada kawan2 yg dah kawin, semoga cepat menimang cahaya mata yer, and enjoy being a husband and wife.jealous tengok korang. huhuuu~

and kepada sesape yang nak keneng2 ngn sayer tu, call me! hahah (tak malu punye nenek!) ;D

No comments: