Cucu Cicit Setia

Mar 7, 2011

Jangan Pandang Camera~~~

wuuuuu~~ huhuuuuuu~~
menyeramkan dok title neh? heheh. cu sume nok tau nape nek buek post neh? sobab eh... NENEK NoK JOIN CONTEST JANGAN PANDANG CAMERA!!! WOOHOO!

(sesape yang nok join juge click ler gambo kat atas neh. meh ler join samer2 ngan nek, memeriahkan lagi contest neh )
nnt boleh ler nek masuk iklan power root dan cakap "saye menang mottorrr!" hahaha
lagipun ni 'fes taim' taw nek join contest. blogger yang dah established je yang buek contest dan menjadik. blogger yang amateur macam nenek ni jadik contestants jelah~ tapi best taw jadik contestant pungg. dapek market gambo2 kito yang tok beghape nok glemer neh kat follower2 blogger yang berstatus established tu.kang baghu ler oghe kenai kito. heheheheee. amacam? ok dok idea nek.haa.kome kene ekot jejak nenek neh cucu2 sekalian.nek doh lame make garam.hoho ^_^

ok ler...takmo cakap banyok2.meh nengok gambo yang nek nok publish kan utk contest tersebut.meh~

ni ha die gambo nenek yang nok dimuatkan dalam contest tersebut. heheee. malu ler~  ^_^
sila lah nilai yer gambo neh.aghap2 menjadik idaman kalbu para juri terhormat. maap ler nenek tokde pengalaman dalam menyertai contest neh jadik nek pun tok pro maner pungg~

okeh! sekarang mase untuk nenek memperkenalkan rakan2 blogger nenek untuk kome tatappi gambo mereka pula. silakan~ silakan~ ;)




No comments: